Westerlo zet nieuwe stap richting titel en Super League

Westerlo zet nieuwe stap richting titel en Super League
Foto: © Leo Stolck

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. De twee topploegen van het moment speelden een belangrijke wedstrijd en het titeldebat lijkt opnieuw iets meer over te hellen in de richting van Westel.

Na dit weekend zijn er nog maar zes speeldagen meer te spelen door de meeste teams, al zijn er hier en daar nog ploegen die nog een wedstrijd hebben in te halen. Afgelopen weekend waren alle ogen zoals wel vaker gericht op de topploegen Westerlo en Aalst.

Westerlo blijft maar winnen

En Westerlo lijkt alvast een nieuwe stap te hebben gezet richting de titel. Zelf won het van Moldavo met 3-1, waardoor het de drie punten blijft binnenrijven. Louise Dauwen had de bezoekers nochtans snel op voorsprong gebracht.

Dankzij Hannelore Van Poppel gingen we rusten met een gelijkspel, na de pauze deed Debby Coenraets met twee doelpunten het nodige voor haar team. In de stand lopen de Kemphanen meteen uit tot zeven punten op Eendracht Aalst.

Puntenverlies voor Eendracht Aalst

Eendracht Aalst verloor namelijk twee dure punten. Op bezoek bij Club Luik wiste Sheila Broos weliswaar een vroege achterstand via Paulus uit voor een 1-1 gelijkstand, maar verder kwamen de Ajuinen uiteindelijk niet. 

De andere winnaars van het weekend waren Alken, Tienen, Anderlecht B, Bergen, Standard B en Genk B. Moldavo blijft ondanks een nederlaag derde in de stand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties