Wie wordt de zevende speelster van de maand in Super League? De nominaties zijn bekend!

Wie wordt de zevende speelster van de maand in Super League? De nominaties zijn bekend!
Foto: © Essevee

In de Super League zijn we ondertussen alweer enkele speeldagen verder. En dus is het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand maart dus.

Net als vorige seizoenen gaat de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand maart zijn alvast bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

De voorbije maanden was Club Brugge meermaals aan het feest met Davinia Vanmechelen, Jorijn Covent en Rania Boutiebi, in november ging de prijs dan weer naar Standard waar Amber Barrett de prijs in ontvangst mocht nemen. In januari mochten Zulte Waregem en Imani Prez vieren.

Vorige maand was het opnieuw raak voor Standard, want Mariam Abdulai Toloba troefde dan onder meer Amélie Delabre en Dilja Zomers af. Die laatste is er namens OH Leuven ook in de maand maart opnieuw bij. 

Stevige nominaties in de maand maart

Club YLA kan niet op zoek gaan naar een vierde prijs dit seizoen, want er is ook deze keer niemand van Club YLA genomineerd. En dus krijgen we een open strijd tussen vijf speelsters die van grote waarde waren in maart bij hun respectievelijke teams.

Naast topschutter Zomers maakt Anderlecht-doelvrouw Milla Majasaari kans, terwijl ook Thirsa De Meester van KRC Genk en Nia Elyn van de Gent Ladies een nominatie op zak hebben. Vanuit play-off 2 is dat ook het geval voor Anais Bey-Temsamani van Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties