Tessa Wullaert en Wesley Sonck kiezen favoriete song, met ferm verhaal eraan vastgehangen: "Was een fiasco"

Tessa Wullaert en Wesley Sonck kiezen favoriete song, met ferm verhaal eraan vastgehangen: "Was een fiasco"
Foto: © photonews

Na Imke Courtois is nu ook Tessa Wullaert opgedoken in 'Ik vraag het aan'. Ook Wesley Sonck was te zien in het programma van Niels Destadsbader op de VRT. Willy Sommers en Adele waren de gekozen artiesten van dienst deze keer met een echt 'voetbalanthem' en een emotionele song.

Twee weken geleden nog was gewezen Red Flame Imke Courtois ten persoonlijke titel te gast in het tv-programma 'Ik vraag het aan' bij Niels Destadsbader. Daar vroeg ze Lief en Stil van Kommil Foo aan, haar favoriete nummer aller tijden zo blijkt.

Het werd een leuk en emotioneel moment voor de gewezen Red Flame en huidig analiste. Elke week krijgen heel wat gasten kregen op woensdag hun gekozen nummer te horen, zoals dat al een heel seizoen het geval was.

Deze week was het onder meer Wesley Sonck en Tessa Wullaert. Wesley Sonck vroeg "Laat de Zon in je Hart" aan van Willy Sommers. Dat is een echt echt voetbalanthem, dat in vele voetbalstadions vaak luid knalt.

Tessa Wullaert koos voor Hello van Adele

Tessa Wullaert van haar kant koos dan weer voor Adele en haar nummer "Hello", een herinnering naar het EK 2017 in Nederland. Toen zongen de Flames het nummer uit volle borst in de bus de dag na de gewonnen wedstrijd tegen Noorwegen. 

Een jaar later zong ze het nummer als ontdoping bij haar nieuwe ploeg Manchester City. "Het was geen sfeermaker en een echt fiasco", aldus Wullaert zelf. Opgelet: het laden van de beelden kan mogelijk een paar seconden duren - gelieve hier rekening mee te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws