Eendracht Aalst knoopt aan met de overwinning in Eerste Nationale Vrouwen

Eendracht Aalst knoopt aan met de overwinning in Eerste Nationale Vrouwen
Foto: © Leo Stolck

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Het titeldebat is alvast gestreden. Westerlo kwam dit weekend niet in actie en mocht genieten van zijn titel.

Na dit weekend zijn er nog maar twee speeldagen meer te spelen door de meeste teams, al zijn er hier en daar nog ploegen die nog een wedstrijd hebben in te halen. Westerlo van zijn kant was het voorbije weekend vrij. 

Westerlo al langer zeker van de titel Eerste Nationale

Maar ze zijn wel zeker van de titel ondertussen, want de kloof met Aalst was ondertussen zestien punten geworden. De Ajuinen deden nu wel een klein beetje iets terug en blijft daardoor ook heel stevig tweede in de stand.

Eendracht Aalst trok voor zijn speeldag van dit weekend naar Gent voor een Oost-Vlaamse derby. En die werd uiteindelijk met 1-2 gewonnen. Stephanie Suenens en Sheila Broos scoorden voor de Ajuinen, de eerredder van Hannah Everaert kwam te laat.

Zware 5-0 voor Westerlo tegen Club Luik

Moldavo had in de midweek al een spektakelduel verloren met 5-4 bij Alken en moet daardoor meer dan waarschijnlijk tevreden zijn met de derde plaats in de stand. En er zijn nog meer winnaars van het voorbije weekend.

Club Luik, Tienen, Famkes Merkem en Club Brugge B horen ook bij de winnaars van het weekend. Ook de strijd onderin blijft op die manier spannend, want ook Club Luik maakt opnieuw kans om zich te gaan redden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws