Belgische doelvrouw trekt van PSV naar Utrecht

Belgische doelvrouw trekt van PSV naar Utrecht
Foto: © photonews

In de Super League regent het dezer weken transfers, maar dat is ook zo in het buitenland. Heel wat speelsters gaan deze zomer van ploeg veranderen. Het is niet anders in de Nederlandse Eredivisie.

Chloé Vande Velde keert terug naar België, terwijl Tessa Wullaert (nieuwe bestemming nog onbekend) en Féli Delacauw (Hoffenheim) Fortuna Sittard gaan verlaten. En daar blijft het niet bij wat aankomende zomer betreft.

Femke Bastiaen speelde de voorbije jaren bij PSV Eindhoven in de Eredivisie, maar kreeg daar al bij al weinig speelkansen. Vaak was ze tweede doelvrouw bij De Lampenclub, waardoor ze maar weinig kon spelen.

Femke Bastiaen kiest voor nieuw avontuur bij Utrecht

Dat heeft er ook voor gezorgd dat ze nu een beslissing heeft genomen naar de toekomst toe. De komende twee seizoenen zal ze uitkomen voor FC Utrecht. "Ik heb veel geleerd bij PSV", aldus Bastiaen in een reactie op de sociale media.

"Ik ben enorm gegroeid als persoon. Maar nu is het tijd voor een nieuwe stap, nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk", klinkt het duidelijk op Instagram. "Ik kijk er enorm naar uit om voor het mooie Utrecht te gaan spelen."

Bij Utrecht hoopt de doelvrouw mogelijk op meer speelkansen. Ze tekende voor twee seizoenen en lijkt dus klaar om een nieuwe stap te zetten. We wensen vanuit Vrouwenvoetbalkrant Bastiaen alvast veel succes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws