🎥 Play-offs bijna ten einde: de hoogtepunten van speeldag 9 in de Super League

🎥 Play-offs bijna ten einde: de hoogtepunten van speeldag 9 in de Super League
Foto: © Essevee

In de Super League is er opnieuw voetbal te bespeuren. En ook dit seizoen levert dat opnieuw leuke zaken op. Het overzicht in een video, uiteraard ook dit seizoen. Ook met oog op de play-offs zal dat zo blijven.

Eleven Sports / DAZN maakt sinds 2021 de beelden van de Super League en goot een en ander achteraf in samenvattingen. En die samenvattingen kunnen elke week opnieuw worden bekeken via de sociale media en youtube.

De belangrijkste fases uit de drie wedstrijden in de Super League worden er onder de loepe genomen. Alle doelpunten staan op beeld en als toemaatje krijg je ook nog enkele reacties van de wedstrijden van speeldag 9 in de play-offs werden gebundeld.

Geniet mee van alle goals en hoogtepunten van deze speeldag. Het was sowieso alweer een erg boeiende wedstrijddag, waarbij diverse teams knappe dingen lieten zien. Uiteindelijk kregen we in de drie wedstrijden samen niet minder dan 11 doelpunten te zien - de ploegen uit play-off 2 speelden deze speeldag niet meer mee!

Het was alweer de negende speeldag van de play-offs en het leverde ook meteen heel wat interessante beelden op. Daarmee zijn we ondertussen ver over halfweg de play-offs. De strijd om de titel wordt stilaan bikkelhard, met twee ploegen nog steeds op een zakdoek en nog enkel de laatste speeldag te gaan.

Geniet mee van de beelden - opgelet, het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws