Anderlecht gaat voor véél volk voor titelmatch ... bij de vrouwen

Anderlecht gaat voor véél volk voor titelmatch ... bij de vrouwen
Foto: © Louis Evrard

Dit weekend valt ook het doek over de Super League. En ook daar maakt RSC Anderlecht nog een kans - zelfs meer kans dan bij de mannen op dit moment. En dus gaan ze kosten noch moeite sparen op zaterdag.

De laatste thuiswedstrijd van RSC Anderlecht zal gespeeld worden in het Lotto Park. Als paars-wit wint, dan pakken ze sowieso de titel. Als Standard niet wint, dan zijn ze gezien de twee punten voorsprong ook al zeker van de eindprijs.

Het zou al de zevende titel op rij kunnen worden voor paars-wit in de Super League. OH Leuven leek ook dit seizoen lange tijd de grote uitdager te gaan worden, maar haakte af in de laatste weken. Anderlecht is de topfavoriet.

Anderlecht vrouwen
© Louis Evrard

Thuis winnen tegen Genk? Dat moet lukken. En zelfs een gelijkspel is eigenlijk voldoende door het systeem met de halvering van de punten. Paars-wit gelooft er alvast in, maar rekent wel op de talrijke aanwezigheid van de fans.

Gratis tickets te reserveren

Kunnen die zich een dagje voor de beslissing in de Jupiler Pro League opwarmen aan het vrouwenvoetbal? Voor de prijs moeten ze het alvast niet doen, want tickets kunnen vanaf heden helemaal gratis worden gereserveerd.

Alles wat je moet doen is ze reserveren op de webstek van RSC Anderlecht. De aftrap wordt om 13.30 uur gegeven, maar vanaf het middaguur is iedereen welkom. Voor Anderlecht zou het alvast een troostprijs zijn, of het begin van een ongezien feestweekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws