RSC Anderlecht wil er vol voor gaan richting titel in Super League: op weg naar toeschouwersrecord?

RSC Anderlecht wil er vol voor gaan richting titel in Super League: op weg naar toeschouwersrecord?
Foto: © Louis Evrard

Dit weekend valt ook het doek over de Super League. En ook daar maakt RSC Anderlecht nog een kans - zelfs meer kans dan bij de mannen op dit moment. En dus gaan ze kosten noch moeite sparen op zaterdag.

UPDATE: de ticketregistratie gaat heel goed bij paars-wit. Ondertussen zijn er al meer dan 1500 mensen die hebben ingeschreven om een ticket te krijgen voor het duel tussen RSC Anderlecht en de KRC Genk Ladies.

Vorige keer dat Anderlecht een speciale actie deed in het Lotto Park werd er een record gebroken voor de Super League met 2613 aanwezigen. Dat record nu proberen te breken lijkt een ideaal opstapje richting de titel.

De laatste thuiswedstrijd van RSC Anderlecht zal gespeeld worden in het Lotto Park. Als paars-wit wint, dan pakken ze sowieso de titel. Als Standard niet wint, dan zijn ze gezien de twee punten voorsprong ook al zeker van de eindprijs.

Het zou al de zevende titel op rij kunnen worden voor paars-wit in de Super League. OH Leuven leek ook dit seizoen lange tijd de grote uitdager te gaan worden, maar haakte af in de laatste weken. Anderlecht is de topfavoriet.

Thuis winnen tegen Genk? Dat moet lukken. En zelfs een gelijkspel is eigenlijk voldoende door het systeem met de halvering van de punten. Paars-wit gelooft er alvast in, maar rekent wel op de talrijke aanwezigheid van de fans.

Gratis tickets te reserveren

Kunnen die zich een dagje voor de beslissing in de Jupiler Pro League opwarmen aan het vrouwenvoetbal? Voor de prijs moeten ze het alvast niet doen, want tickets kunnen vanaf heden helemaal gratis worden gereserveerd.

Alles wat je moet doen is ze reserveren op de webstek van RSC Anderlecht. De aftrap wordt om 13.30 uur gegeven, maar vanaf het middaguur is iedereen welkom. Voor Anderlecht zou het alvast een troostprijs zijn, of het begin van een ongezien feestweekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws