Red Flames weten waar ze voor staan: deze 24 Flames moeten het doen tegen Denemarken en Spanje

Red Flames weten waar ze voor staan: deze 24 Flames moeten het doen tegen Denemarken en Spanje
Foto: © photonews

In de EK-kwalificaties voor het EK 2025 zijn de Red Flames stilaan verplicht om volop punten te gaan pakken als ze nog kans willen maken op de top-2 in de reeks. De voorbereiding op dat duel is al begonnen.

De Belgian Red Flames verloren hun eerste twee wedstrijden tegen Spanje en Denemarken en dus was het alle hens aan dek tegen Tsjechië de komende twee wedstrijden. Daarin werd echter 'maar' 4 op 6 gepuurd door de Flames.

Alles op alles dus tegen Denemarken voor de Flames op Stayen. De Flames willen niets aan het toeval overlaten en zijn ondertussen al in volle voorbereiding op de belangrijke duels. Ook eind juni werd er nog eens een pittige oefenstage ingelast in Tubeke om helemaal klaar te raken.

24 Flames maken de dienst uit bij Serneels

Dat er nu eigenlijk een zomerstop en daarna voorbereiding is voor verschillende clubs? Dat is een doorn in het oog van bondscoach Serneels & co. Aan hen dus om de Flames alsnog in een zo goed mogelijke conditie aan de aftrap te brengen.

Ondertussen heeft de bondscoach wel zijn selectie prijsgegeven voor de clash met Denemarken en die met Spanje binnen een dikke week. Echte grote verrassingen zitten er daarbij niet in de 24-koppige selectie van Serneels.

Ella Van Kerkhoven is er zoals verwacht na een paar goede maanden bij Feyenoord opnieuw bij, ook de jonge Amy Littel is opgeroepen. Ook Nicky Evrard is na een langdurige blessure opnieuw van de partij bij de doelvrouwen, 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties