uruUruguay
itaItalië
Datum: 30/06/2013 18:00
Competitie: Confederations Cup
Speeldag: Kleine Finale
Wie kaapt de troostprijs weg op de Confederations Cup?
Wie kaapt de troostprijs weg op de Confederations Cup?
Foto: © SC

Twee weken hebben we toegeleefd naar vanavond: de grote finale van de Confederations Cup. In de vooravond nemen Italië en Uruguay het op voor de derde plaats. Wie verlaat het toernooi met een positieve noot?

Italië winst ei zo na de finale te bereiken: het moest pas na strafschoppen de duimen leggen tegen Spanje. Het team zal zonder Mario Balotelli alvast vertrouwen hebben getankt naar volgend jaar toe om op het WK in Brazilië ook een aardig woordje te kunnen meepraten. Het WK 2010 was namelijk op een sisser afgelopen, maar na de EK-finale van vorig jaar heeft de Squadra Azzurra ook deze keer bewezen over kwaliteiten te beschikken.

Wel uitstekend op het WK in Zuid-Afrika was Uruguay, dat het nu wel moeilijk heeft in de WK-kwalificatiegroep in Zuid-Amerika. Een derde plaats op deze Confederations Cup zou vertrouwen kunnen schenken richting het verdere verloop van de kwalificatie in september en oktober.

Wie zal het vanavond in de vooravond halen: wordt het Italië of toch Uruguay? Spannend zal het sowieso worden, want ook de bookmakers zien weinig verschil tussen beide teams.

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld. Wie gaat met de eindwinst gaan lopen? Zowel bij een keuze voor Italië als voor Uruguay levert je gratis bonus van 60 euro al 156 euro op. Speel dus zeker mee.

Meer nieuws

Confederations Cup