Speeldag: Finale

Herbeleef Lierse SK Vrouwen - Anderlecht (Beker)

Volg de match tussen Lierse SK Vrouwen en Anderlecht live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie wint de Beker van Belgiƫ bij de vrouwen? Het Kuipje staat klaar voor 22 enthousiaste speelsters.
1
Lierse SK Vrouwen-RSC Anderlecht: 0-0
1
We zijn er aan begonnen hier in het Kuipje!
2
De eerste kans is voor Anderlecht, maar de voorzet is iets te hard.
5
De hemelsluizen openen zich hier in het Kuipje.
8
Een corner van Anderlecht levert gevaar op ... voor Lierse. Coryn tikt tot bij van Vlerken, die net naast schiet.
12
Een gesloten matchbegin voorlopig. Wie breekt de ban?
16
We zijn een kwartier ver. Weinig grote kansen.
19
Coryn in het straatje na een goede combinatie, maar Deloose haalt de angel eruit.
23
Halfweg de eerste helft, het blijft erg gesloten. Kansen zijn schaars, op een corner aan elke kant na is de zestien nauwelijks bestookt.
27
Het spel ligt even stil voor een behandeling van Jette van Vlerken. Ondertussen een gevaarlijke vrije trap voor Anderlecht, maar Odeurs kan keren.
30
Lemey even met zichzelf op wandel, Van Vlerken kan uiteindelijk niet profiteren!
32

Goal
Doelpunt van Jana Coryn (Silke Demeyere)
Heerlijke voorzet vanop links en vervolgens Coryn staalhard tegen de touwen! Lierse staat op voorsprong ...
34
Lierse zet door nu. Heerlijke pass van Mermans tot bij Coryn, die haar schot geblokt ziet. Daarna van Vlerken in de handen van Lemey.
38
Het is weer wat stilgevallen na de 1-0. Lierse gaat met een voorsprong de rust halen, lijkt het wel.
41
Dan toch nog eens Anderlecht, maar Wiard kan niet afdrukken en zo geen probleem voor Odeurs.
44
Anderlecht heeft het erg moeilijk in deze eerste helft om kansen bij elkaar te spelen. Het zal na de koffie uit een ander vaatje moeten tappen.
45
Bijna Vanhaevermaet aan de eerste paal. We krijgen er nog een minuutje bij!
45+1

Goal
Doelpunt van Jana Coryn (Onbekend Onbekend)
Coryn wordt in het straatje gestuurd en mag alleen op Lemey af. Ze schuift de bal vol beheersing onder de keepster: 2-0.

Scheidsrechter
Rust
Lierse SK Vrouwen - RSC Anderlecht: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
En we zijn terug begonnen hier in het Kuipje. Kan Anderlecht het tij nog keren?
48
Knal van Crammer, hoog over.
50
Bijna Coryn opnieuw op weg naar Lemey, maar de aanvallende fout werd al gefloten.
51
 Gele kaart voor Nadine Hanssen
Hanssen met een gevaarlijke sliding, Demeyere valt erover en geel!
53
En nu een afstandsknaller van Mermans, net naast!
54
Hanssen haalt een corner van de lijn. Bijna was het boeken toe voor paars-wit.
57
Carvalhas trapt nog eens op doel, Odeurs kan keren.
59
Aan de overkant daarnet Mermans met een schot, nu Odeurs tegen Wiard aan. Het gaat snel op en neer.
61
Vervangen Ella Van Kerkhoven
Ingevallen Laura De Neve

De Neve krijgt een halfuur om het tij te keren.
62
Lierse probeert er uit te komen op de counter, maar Van Vlerken springt onoordeelkundig met de bal om.
64
Vervangen Nadine Hanssen
Ingevallen Noemie Gelders

66
Odeurs vlamt een bal in het gezicht van Nicky Vanden Abbeele.
68
Van den Abbeele moet er even af voor verzorging, maar kan uiteindelijk verder.
71

Goal
Doelpunt van Anaelle Wiard (Lola Wajnblum)
Alles kan nog, want een kleine 20 minuten voor tijd is het Wiard die op een scherpe voorzet van Wajnblum voorbij Odeurs knalt!
74
Coryn met een heerlijk actie. Ze draait naar binnen, maar Lemey pakt.
75
En daar is Coryn opnieuw, deze keer alleen op Lemey af. Ze trapt uiteindelijk ook op de keepster!
76
Nicky Van den Abbeele plots vrij aan de tweede paal, maar ze kopt naast de bal.
79
Af en toe is Anderlecht gevaarlijk op de uitbraak, maar fout op Odeurs gefloten.
80
Vervangen Justine Blave
Ingevallen Henriette Awete

Alles op alles bij Anderlecht!
83
Stilaan powerplay bij Anderlecht. Wiard en Awete proberen de forcing te voeren.
85
Carvalhas met een trap vanop de zijkant, maar Odeurs pakt.
86
Vervangen Lien Mermans
Ingevallen Yenthe Kerckhofs

88
Komt er nog een slotoffensief van paars-wit?
89
Coryn plots helemaal alleen voor doel, maar De Neve kan nog opkuisen!
90+1
We krijgen er nog zes minuten bij!
90+2
Bijna dan toch nog Coryn, maar Jaques kan het oplossen.
90+4
Nog twee minuten volhouden voor Lierse en ze mogen opnieuw de beker in de lucht steken.