Datum: 14/05/2015 15:00
Competitie: Beker
Speeldag: Finale
Vrouwen Club Brugge en Lierse bikkelen om Belgische beker
Vrouwen Club Brugge en Lierse bikkelen om Belgische beker
Foto: © SC

De mannen van Lierse kunnen vandaag een stap zetten richting het behoud, maar de vrouwen kunnen vandaag een prijs pakken. Op de Freethiel moeten de Lierse Toppers dan wel voorbij de Club Brugge vrouwen. Een leuk duel ligt in het verschiet.

Voor de Club Brugge vrouwen is het sowieso een afscheid: blauw-zwart trekt de stekker uit de A-ploeg en gaat vanaf volgend jaar enkel nog verder met de beloften in tweede klasse.

En dus willen ze er uit met een positief gevoel: "Wat is beter dan afscheid nemen met een Beker van België", klinkt het bij spelers en staf. Vorig jaar stond Club Brugge ook al in de finale, maar werd met 5-0 verloren van Standard.

Zoektocht naar revanche

Over verliezen met 5-0 gesproken: vorige week stond in de BeNe League op de laatste speeldag ook al een duel tussen Club Brugge en Lierse op het programma. En Lierse won met forfaitcijfers.

Revanche van blauw-zwart of een nieuwe walkover? Vanaf 15 uur is de Freethiel de arena van dienst waarin de vrouwelijke gladiatoren hun laatste strijd van het seizoen strijden.

Meer nieuws