Lierse SK Vrouwen
Dames OHL
Datum: 04/02/2006 15:00
Competitie: BeNe League Red
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Karel Bo-Ge Stadion
Vlimmeren wint van Leuven
Bart Hermans
| 0 reacties
Vlimmeren wint van Leuven
Foto: © SC

De wedstrijd begon gelijkopgaand. OHL kreeg al vlug een verwittiging, maar mocht blij zijn dat Cooymans in snelheid de bal niet kon meenemen. Bij de tweede plaatselijke aanval was het wel raak. Nathalie Stessens stuurt Stephanie Cooymans richting Vandenhouwe. Steph legt de bal laag in de benedenhoek ... 1-0. De bezoekers nemen dan stilaan meer balbezit en de thuisploeg is genoodzaakt kleine foutjes te maken. De vrijschoppen brengen echter weinig doelgevaar, slechts eenmaal moest Van Troy de bal wegboksen. Aan de andere kant waren de aanvallen - al waren ze beperkt - gevaarlijker. Zo kon na balrecuperatie op het middenveld op links worden uitgebroken. De lage voorzet werd door Ellen Van Den Vonder aan de 2de paal binnen getikt. 2-0. OHL probeert iets aan de situatie te doen, maar moet alert blijven voor de uitbraken van de thuisploeg. Ruststand 2-0.
Ook in de 2de helft kan OHL meer balbezit voorleggen, maar de thuisploeg behoudt de controle over de wedstrijd. De kleine foutjes worden soms irritanter als OHL voelt niet door de stugge verdediging van Vlimmeren te kunnen komen. De thuisploeg blijft ten gepaste tijden counteren, maar de aanvallen brengen minder mooie kansen op ... mede door de reorganisatie van de OHL-verdediging. Met persoonlijke infiltraties en afstandschoten proberen de bezoekers de aansluitingstreffer te forceren. Maar verder dan een schot over, een kopbal naast en een ingrijpen van Van Troy na persoonlijke actie komen ze niet. Het was enkel wachten op het eindsignaal. Eindstand 2-0.
Wedstrijd waarin het technisch overwicht van OHL het niet kon halen tegen de organisatie en countervoetbal van de thuisploeg.
Vlimmeren: Romy Van Troy, Petra Thielemans, Nathalie Stessens, Annelies Cornelissens, Hilde Clessens, Elke Somers, Ann Stoffels, Evelien Stoffels, Tinne Monsieurs (81' Veronique Van Besauw), Stephanie Cooymans, Ellen Van Den Vonder (67' Sanne Roovers).
 
Oefenmeesters(s): Jan Buylinckx, Willy Verhoeven.

OHL: Tania Vandenhouwe, Catherine Gijbels (46' Nathalie Mathues), Jesse Goethals, Patricia Schouteeten, Petra Vanelderen, Inge Wuyts, Lenie Onzia, Marijke De Saint-Hubert, Elke Marnef (46' Veerle Van der Motte), Fanny Kimpe, Ilse Goris.
Overige wisselspeelsters: Julie Van Herle
 
Oefenmeesters(s): Tamara Cassimon.

Doelpunten:  7’ Stephane Cooymans(1-0), 34’ Ellen Van Den Vonder (2-0).

Strafschoppen: Geen

Kaarten: Geel: Jesse Goethals (OHL).

BeNe League Red

 Speeldag 19