Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Zandberg
Eendracht Aalst - Rapide Wezemaal
Jan Van Looy

Vrij gemakkelijk overwinning van Wezemaal. Na een klein half uur was de stand al 0-3, maar daarna was het allemaal een saaie bedoening. Veel wind in de eerste helft. Wezemaal probeerde het initiatief te nemen en kwam na een klein kwartier op voorsprong toen Kristel Verelst een inzenden maar hoefde binnen te tikken. Nauwelijks enkele minuten later een hoekschop van Hanne Vandegoor die langs de tweede paal werd ingeschoten door een ongedekte Annelies Timmermans (0-2). Eendracht Aalst kwam er ook enkele malen uit, maar veel gevaar leverde dat niet op. Even voor het half uur bracht Femke Maes de stand op 0-3 met een zijdelings schot. De wedstrijd verwaterde nu en het was snakken naar een koffie. Rust 0-3.

De tweede helft was er één om te vergeten. Femke Maes besloot alleen voor doel net naast en Aalst kwam er nu ook enkele malen uit. Een fout op Karen Meeus leverde Rapide een strafschop op. Die werd omgezet door Femke Maes (0-4). De Wezemaalse invallers zorgden nog voor wat meer animo, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 0-4.

WEZEMAAL : Tania Vandenhouwe, Liesbeth Hemelsoet, Imke Courtois (77' Karoline Meykens), Evi Willekens (68' Berit Stevens), Tina Van der Auwera, Karen Meeus, Femke Maes, Annelies Timmermans,Hanne Van De Goor, Kristel Verelst (68' Heiremans Inge), Kristien Elsen

DOELPUNTEN : 13' 0-1 Kristel Verelst, 15' 0-2 Annelies Timmermans, 28' 0-3 Femke Maes,69' 0-4 penalty Femke Maes