Topper bij de vrouwen tussen Anderlecht en Gent levert spektakel op, OHL en Standard delen de punten

Anderlecht-Gent 3-2 en Standard-OHL 0-0

Anderlecht en Gent hebben er een leuke topper van gemaakt. De twee enige ploegen die hun eerste match wisten te winnen, maar Anderlecht trok aan het langste eind dankzij een goal van Laura De Neve in de slotfase.

Anderlecht-KAA Gent Ladies 3-2

Ella Van Kerkhoven bracht Anderlecht na een kwartier op voorsprong, maar een dikke tien minuten later maakte Missipo gelijk. Wijnants maakte er in de tweede helft 2-1 van. Het werd een spektakelmatch, want Mariam Toloba maakte weer gelijk op penalty.

Vijf minuten voor tijd maakte De Neve er 3-2 van, meteen goed voor de winning goal. Anderlecht komt daarmee alleen aan de leiding in de Super League.

Standard Fémina-OHL Vrouwen 0-0

In de andere vrijdagmatch tussen Standard en OHL werd er niet gescoord. Voor OHL het eerste punt, voor Standard het tweede gelijkspel.