Volg de match tussen Cercle Brugge en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
3

Goal
Doelpunt van Honour Gombami (Tom De Sutter)
Een vroeg doelpunt van Gombami. Op een vrije trap kopte De Sutter op Geert De Vlieger, maar op de rebound had de doelman van Zulte Waregem geen schijn van kans meer.
7
We zijn zeven minuten ver en de thuisploeg heeft de wedstrijd in handen. Zulte Waregem liet nog niets zien.
12
De Sutter had opnieuw al een kopkans gekregen, maar De Vlieger was deze keer klemvast. Even later kwam Cercle goed weg toen Verbist slecht uitkwam. Jelavic kopte echter naast de bal.
14
Gombami ging op zoek naar zijn tweede van de avond. Hij zag zijn afstandsschot over het doel verdwijnen. Zulte Waregem staat nergens momenteel.
16
Tim Matthys met de voorzet naar Kevin Roelandts, maar die mist zijn schot
17
Gombami en De Sutter zijn de beste mannen bij de thuisploeg. Een doorsteekpass van Gombami naar De Sutter, die alleen op doel kan afgaan. De Vliegher kon zijn hoek goed genoeg verkleinen om de 2-0 te voorkomen.
20
De bezoekers komen langzaamaan meer opzetten. Een schot van Sankaré wordt mooi gered door Verbist.
22
De Sutter mist zijn controle op een diepe bal van Serebrennikov, het is nog steeds 1-0.
24
Gombami blijft kansen versieren. Na een mooie actie en voorzet van De Smet kopte hij nipt over.
29
Jelavic kopt in de handen van Verbist.
31
De Sutter dribbelt zich vrij en trapt daarna over. Na een halfuur is het 1-0 voor Cercle Brugge, maar het moest ongetwijfeld al één of twee keer meer gescoord hebben.
34
 Gele kaart voor Nikica Jelavic
Een gele kaart voor een fout op Portier.
36
Sambaré blokt een schot van Snelders af, maar de bal gaat toch richting De Vlieger. Die kan redding brengen.
38
Cercle laat bij momenten heel knap combinatievoetbal zien. Het creëert ook heel wat kansen, maar de bordjes staan nog steeds 'maar' op 1-0.
45
 Gele kaart voor Nathan D'Haemers

45
 Gele kaart voor Stijn De Smet

Scheidsrechter
Rust
Het einde van de eerste helft is gefloten in het Jan Breydelstadion. De thuisploeg nam een wervelstart en wervelde ook de hele eerste helft door. Enkel de laatste vijf minuten bloedde de match wat dood. Na 4 minuten kwam de thuisclub al op voorsprong via Gombami. Cercle kreeg nog vele kansen, maar het bleef 1-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is op gang getrapt. Er zijn geen wissels gebeurd.
46
Bij Cercle zijn enkele spelers zich alvast aan het opwarmen, waaronder ex-Anderlecht Oleg Iachtchouk
47
Een vrije trap van Matthys verdwijnt hoog over doel.
50
Cercle met de zoveelste mogelijkheid van de wedstrijd. Een volley van Van Mol verdwijnt naast.
52
De thuisploeg blijft de kansen verkwanselen. Een mooie actie waarbij Gombami de bal klaarlegt voor Snelders, maar die trapt net naast.
54
De Smet trapt op de paal en Kristof Snelders kan niet in rebound scoren. Hij stond op zo'n meter van het doel en besloot toch nog naast. Ze morsen vakkundig met de kansen.
56
Ook Zulte Waregem komt nog eens aanvallen. Meert zet voor tot bij D'Haemers, maar Verbist kon op een spectaculaire wijze de bal uit zijn doel houden. Het is opletten voor Cercle om het deksel niet op de neus te krijgen.

65
Snelders kon alleen op doel afgaan, maar hij stuit op De Vlieger.
67
Vervangen Stijn De Smet
Ingevallen Oleg Iachtchouk

Iachtchouk krijgt zijn eerste speelminuten
70
Jelavic kopt opnieuw over het doel van Verbist. De tweede helft begon veelbelovend, maar lijkt nu terug stil te vallen.
71
 Gele kaart voor Ludwin Van Nieuwenhuyze
Truitje-trek bij Snelders
75
Er is nog een kwartier te gaan en het staat nog steeds 1-0. Cercle Brugge kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong en kreeg al veel grote kansen, maar kon geen tweede keer scoren. De laatste tien minuten is het meer gelijkopgaand.