Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - Westerlo (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vanavond trekt Westerlo richting het Olympisch Stadion. Bij Germinal Beerschot zijn er veel afwezigen na Colman en Losada is nu ook Cruz en Okoduwa (ziek) niet speelklaar. Bij Westerlo is er beter nieuws Van Imschoot komt terug uit blessure en is speelklaar tegen G. Beerschot. Toch moeten ze ook enkele spelers missen waaronder Gaspercic (knie), Mennes (knie), Modubi (bil), Ntuka (knie) en Dirar (enkel). Wij starten omstreeks 20:00 u. De wedstrijd zal gefloten worden door scheidsrechter Kevin Blom.
Germinal Beerschot: Steppe Kenny, Monteyne Pieterjan, Dheedene Didier, Van Dooren Kurt, Monteyne Martijn, Gyan Osei King, Wamfor Justice, Tormena Ederson, Owusu Daniel, Okoduwa Emmanuel, Malki Sabah Sanharib.
Westerlo: De Winter Yves, Corstjens Wouter, Vanaudenaerde Günther, Van Kerckhoven Nico, Delen Jef, Wils Stef, Sarki Emanuel, Van Imschoot Tom, Zelenka Lukáš, Van den Eede Bart, Dekelver Dieter.
1
We zijn van start.
3
Overtreding G. Beerschot.
4
Eerste keer Westerlo maar het schot ging hoog over.
5
Hoekschop voor G. Beerschot.
5
Bal werd weg gekopt maar niet goed genoeg. De bal kan opnieuw worden voorgezet maar de bal valt in de armen van De Winter.
7
Vrije trap voor Westerlo op hun eigen speelhelft.
8
Uitbraak van G. Beerschot maar De Winter staat er goed.
9
G. Beerschot ze de meeste druk.
10
Balverlies bij G. Beerschot en een aanval van Westerlo maar die wordt afgeblokt.
11
Hoekschop voor Westerlo
11
De bal wordt over het doel gekopt.
13
G. Beerschot zet druk en konden twee maal via rechts voorzetten. Eerste keer weggewerkt en tweede maar werd de bal recht in de armen gekopt van De Winter.
14
Hoekschop voor Westerlo gaat voorbij iedereen maar een trap van Nico Van Kerckhoven gaat net over het doel.
16
Inworp voor G. Beerschot kort bij het strafschopgebied.
17
Gevaar is geweken.
18
Hoekschop Westerlo.
18
Opnieuw geen gevaar en in de armen van de doelman.
20
Schot van Dheedene knalt laag op doel in de armen van De Winter.
23
Tormena kan knap op doel koppen na een vrije trap van PieterJan Monteyne maar De Winter stond weer goed.
25
We hebben bijna een half uur gespeeld maar de wedstrijd begint wat meer op het middenveld gespeeld te worden.
25
vrije trap voor G. Beerschot.
30
 Gele kaart voor Nico Van Kerckhoven

30
Vrije trap voor G. Beerschot na de fout van Van Kerckhoven was bijna een doelpunt mar de bal gaat net over de deklat.
33
Schot van Dekelver ging net naast het doel.
38
 Gele kaart voor Tom Van Imschoot
Tackle
38
Vrije trap snel genomen maar geen gevaar de bal wordt in het midden rond gespeeld.

Rust
De eerste helft zit erop. G. Beerschot kwam goed in de wedstrijd met leuke kansen maar ook Westerlo begon goed en kregen leuke kansen. Doelpunten bleven uit maar wij wachten o de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn weer van start.
47
Mooie voorzet voor G. Beerschot maar de bal beland achter de achterlijn. Hoekschop.
47
Hoekschop levert geen gevaar op voor de thuisploeg maar zijn de betere partij.
48
Overtreding bij Westerlo op de speelhelft van G. Beerschot.
49
Nieuwe overtreding, deze keer op P. Monteyne. De vrije trap beland in de armen van De Winter.
52
G. Beerschot is duidelijk de betere ploeg met tal van kansen in de eerste minuten van de tweede helft.
53

Goal
Doelpunt van Bart Van den Eede (Onbekend Onbekend)
Het is de omgekeerde wereld. G. Beerschot is de betere partij maar Van den Eede kan een geloste bal van doelman Steppe via een ongelukje met zijn been in doel trappen.
57
 Gele kaart voor King Gyan Osei
Zware tackle op Jef Delen. Penalty voor Westerlo
58

Goal
Doelpunt van Tom Van Imschoot (Onbekend Onbekend)
Penalty is prachtige binnengetrapt in de linkerhoek.