lokSporting Lokeren
gntKAA Gent
0-1
70' Adekamni Olufade (pen)
Datum: 25/04/2008 20:30
Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Daknam

Herbeleef Sporting Lokeren - KAA Gent (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Sporting Lokeren en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

De eerste wedstrijd van de 32ste speeldag van de Jupiler League is de Oost-Vlaamse derby tussen Lokeren en AA Gent. Meteen ook het duel tussen de ex-club en huidige club van trainer George Leekens. Veel staat er vanavond niet meer op het spel. Beide ploegen kunnen geen Europees voetbal meer halen. Er wordt alleen nog maar gespeeld voor een mooie ereplaats in het klassement. Bij de thuisploeg is Armoumen geblesseerd. Muharemovic, Tambwe en Doll missen de wedstrijd wegens schorsing. Pavlovic is er wel weer bij. Gent-trainer Trond Sollied kan over zijn sterkste opstelling kiezen. Alleen Thijs haakte af, hij heeft een blessure aan de voet. Efong Nzolo zal de wedstrijd omstreeks 20u30 op gang fluiten. Wij zijn er een hele wedstridj live bij !
Lokeren: Copa Barry Boubacar, El Mouataz Hassan, Carlos Pinto Chaves Joao, Tiko Tshilola Tshinyama, Overmeire Killian, Pavlovic Nebosja, M'Bayo Marcel, Golan Omer, Dupré Frederic, Carevic Mario, Bouab Ali.
AA Gent: Jorgacevic Bojan, Smoje Dario, Suler Marko, Olufade Adekamni, Rosales Roberto, Foley Dominic, Ruiz Gonzalez Bryan, Mutavdzic Aleksandar, De Roeck Jonas, Maric Milos, Fadiga Khalilou.
1
De wedstrijd is op gang getrapt.
3
Eerste keer dat Lokeren de neus voor de goal steekt. Mbayo met de scherpe voorzet voor doel, maar Mutavdzic kan net ontzetten.
7
AA Gent met de tegenprik. De bezoekers dwingen een hoekschop af. De bal komt voor doel en Suler kan koppen. De bal gaat een metertje naast.
10
Even Lokeren met de druk, maar een schot van Tiko gaat wel heel ver over.
12
Mbayo met een voorzet-schot daar net voorlangs gaat.
15
Gent met de tweede prik van de partij. Maric met het schot van net achter de zestienmeter. De bal vliegt over doel.
20
Golan met de kopbal, maar de bal gaat een kleine meter naast.
23
De wedstrijd gaat op en neer. Nu is het Gent met de aanval. Foley besluit echter op Copa, die de bal in hoekschop tikt. Goede poging van de Ier.
27
De wedstrijd wordt afgewerkt aan een gezapig tempo. Geen van beide clubs lijkt nog zin te hebben in het slot van de competitie.
33
Eindelijk nog eens een halve kans. Joao Carlos met de kopstoot, de bal valt op het dak van het doel.
36
Ruiz valt na een licht contact met Dupré op de grond, maar Nzolo weigert de fluiten voor strafschop.
37
De Roeck met het harde schot van ver, de bal vliegt net naast het doel van Copa.
38
Gent met de druk. Nu is het Pavlovic met een schot, maar ook hij krijgt de bal niet tussen de palen.
39
Gent blijft aandringen. Rosales met de goede actie, maar zijn schot wordt afgeblokt.
41
Grootste kans van de eerste helft. Maric met de voorzet en De Roeck kopt goed in, maar Copa weert zijn poging met een goede reflex uit zijn doel.
44
Na al de kansen van Gent ook nog is Lokeren, maar Carlos krijgt de niet in doel.

Scheidsrechter
Rust
Het staat na 45 minuten spelen nog altijd 0-0 op Daknam, waar twee ploegen een matige partij speelden. Pas in de laatste tien minuten konden we grote kansen noteren. Hopelijk brengt de tweede helft ons beterschap.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.