Datum: 04/12/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Luminus Arena
Genk moet zonder Bailey doen wat 4 opeenvolgende keren niet lukte
Redactie
| 0 reacties

Straks live: KRC Genk - Lokeren

Genk moet zonder Bailey doen wat 4 opeenvolgende keren niet lukte
Foto: © photonews

Racing Genk moet vanavond vol aan de bak tegen Lokeren met één doel: de aansluiting met de top zes niet verliezen. Voor Peter Maes wordt het opnieuw een weerzien met zijn voormalige werkgever.

De enige uitoverwinning die Genk dit seizoen in competitie mocht vieren, was in Lokeren. Vanavond volstaan enkel de drie punten, maar laat de statistieken nu net in het nadeel van Genk spreken. De Limburgers konden de laatste 4 thuiswedstrijden geen enkele keer tegen Lokeren winnen.

De bekerkwalificatie gaf opnieuw vertrouwen en ademruimte na de afslachting op het veld van Oostende. "Als je na een pandoering onmiddellijk kan herstellen met een dominante overwinning, stemt me dat tevreden. De jonge groep heeft goed gereageerd", gaf Peter Maes aan. Straks moet hij de klus wel zien te klaren zonder goudhaantje Leon Bailey die geschorst moet toekijken.

Lokeren voelt de hete adem van enkele achtervolgers onderin het klassement en zoekt eveneens broodnodige punten. Coach Kristinsson kan vanavond geen beroep doen op Persoons, De Ridder en Rassoul.

Een gokje kan veel geld op leveren!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot 80 euro gratis wedtegoed! Met 80 euro inzet win je:

  • 128 euro als KRC Genk wint
  • 440 euro als Lokeren wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws