Datum: 24/11/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Diaz Arena
Vanderhaeghe gaat - uitgerekend in Oostende - debuteren: "Spelers zullen geprikkeld zijn" en "Door Dimata verloor ik finale met KVO"
Vanderhaeghe gaat - uitgerekend in Oostende - debuteren: "Spelers zullen geprikkeld zijn" en "Door Dimata verloor ik finale met KVO"

KV Oostende en KV Kortrijk gaan op zaterdagavond vol aan de bak om drie belangrijke punten bij te schrijven.

Voor KV Kortrijk wordt het de eerste voor Yves Vanderhaeghe. Uitgerekend op bezoek bij zijn andere ex-ploeg KV Oostende neemt hij voor het eerst de honneurs waar op de bank.

"Mijn spelers zullen geprikkeld zijn. Dat is altijd zo als er een nieuwe coach komt", aldus de coach bij het begin van zijn tweede ambtstermijn bij KV Kortrijk. 

Eentje die in Het Nieuwsblad hamert op het naleven van afspraken: "Ik verloor de bekerfinale met KV Oostende doordat Dimata bij een stilstaande fase voorin bleef staan in plaats van zijn positie in te nemen. Afspraken zijn heel belangrijk bij mij."

Bij de Kustboys geen Bjelica - naar de B-kern gestuurd - en verder ook nog steeds geen Jonckheere, Ndenbe en Tomasevic vanwege blessures. Nkaka is geschorst.

Wie pakt de punten in Oostende? Zowel een thuiszege als een uitzege kan evenveel opleveren. Een gratis bonus aan 100% tot 200 euro kan meteen 530 euro opleveren! 

Meer nieuws