Slecht nieuws voor STVV met oog op wedstrijd tegen KVC Westerlo

Slecht nieuws voor STVV met oog op wedstrijd tegen KVC Westerlo
Foto: © photonews

Jarne Steuckers stond afgelopen weekend niet lang op het veld tijdens de wedstrijd tegen Standard. De jonge aanvaller viel meteen na zijn invalbeurt alweer uit met een blessure.

STVV heeft zaterdag 1-1 gelijkgespeeld tegen Standard op Sclessin. Veel staat er niet meer op het spel voor de Truienaars, aangezien het inhalen van KAA Gent nog bijzonder moeilijk zou worden.

Coach Thorsten Fink koos voor enkele andere namen in zijn basiself, waardoor bijvoorbeeld Jarne Steuckers op de bank moest starten. Hij mocht na iets meer dan een uur toch invallen.

Maar zijn invalbeurt was van zeer korte duur. De jonge aanvaller viel nog geen minuut later al geblesseerd uit, en werd nadien weer van het veld gehaald.

Dit na in duel te gaan met Noubi. Volgens Het Belang van Limburg heeft Steuckers een MRI-scan ondergaan die zal moeten uitwijzen hoe ernstig zijn blessure is.

Dinsdagochtend wordt er meer nieuws verwacht over zijn situatie. De wedstrijd tegen KVC Westerlo van dit weekend zal hij niet meespelen. Ongeacht het resultaat van de scan wil Fink geen risico's nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties