antAntwerp
kvmKV Mechelen
Datum: 17/02/2024 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Pakt Antwerp 12 op 12 of snoept KV Mechelen opnieuw punten af van topploeg?
Pakt Antwerp 12 op 12 of snoept KV Mechelen opnieuw punten af van topploeg?

Zaterdagavond ontvangt Antwerp KV Mechelen in het Bosuilstadion .Een interessant duel want beide ploegen zitten in een zeer positieve flow.

Van 9 op 9 naar 12 op 12?

Ondanks de krappe spelerskern bij de Great Old en het vertrek van onder meer Arthur Vermeeren, heeft Antwerp voor de eerste keer dit seizoen 9 op 9 gepakt. Beginnen deden ze die reeks na een onwaarschijnlijke comeback tegen Club Brugge in het eigen stadion.

De reeks zorgde dat de regerende landskampioen samen met Club Brugge op een derde plaats staaat. Ze lijken zo wel zeker van deelname aan play off 1 na de sukkelweken van Genk en Gent.

Mag Mechelen dromen?

Wie ook misschien wel kan profiteren van die sukkelweken bij de concurrentie is KV Mechelen. Voor Nieuwjaar vochten ze nog tegen degradatie, ondertussen dromen ze stilletjes van deelname aan play off 1.

Een overwinning tegen Gent, gelijke spelen tegen Anderlecht en RC Genk... KV is aan een indrukwekkende ongeslagen reeks bezig in 2024. Ze staan nog slechts 6 punten achter de 5e én 6e plaats. Hopen Hasi en co op een totale ommekeer?

Laat ons hopen dat de wedstrijd in Deurne-Noord alleszins meer doelpunten zal opleveren in de heenwedstrijd. Achter de Kazerne werd het namelijk 0-0.

Meer nieuws