Flames U17 in volle aanloop naar eliteronde EK met oefenmatch tegen Lierse

De Red Flames van de toekomst speelden op een toernooi in België in 2015 de pannen van het dak. Eind maart willen ze in Servië de poort naar het EK 2016 open beuken, eerst worden nog enkele trainingen en oefenwedstrijden afgewerkt.

Bondscoach Tamara Cassimon maakte een selectie voor een training op 2 maart en een vrienschappelijk duel tegen Lierse op 9 maart 2016. Die wedstrijd wordt gespeeld op de velden van Sporta in Tongerlo om 19.30 uur.

De geselecteerden voor de wedstrijd zijn: Mariam Abdulai Toloba, Shari Vanbelle en Marie Minnaert (allen Gent Ladies), Karlijn Knapen, Davinia Vanmechelen, Sarah Wijnants en Lisa Lichtfus (allen Standard), Yenthe Kerckhofs (Lierse Vrouwen), Ellen Knockaert, Lowiese Seynhaeve, Raquel Viaene (allen Club Brugge), Anais Bey Temsamani, Sari Kees en Yentl De Coster (allen OH Leuven), Romy Camps (KVV Zelzate), Eva De Baets (KMSK Deinze), Gwen Duijsters (Louwel) en Ella Vierendeels (TK Meldert). Ook Esther Buabadi (Sinaai) zit als reserve bij de selectie.

De training en oefenwedstrijd staan in het kader van de Eliteronde eind maart richting EK U17. Dan proberen de jonge Flames zich te plaatsen voor het EK, later in 2016.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties