Het volledige overzicht van de lagere nationale reeksen

Het volledige overzicht van de lagere nationale reeksen
Foto: © Leo Stolck

Afgelopen weekend werd ook in 1e, 2e en 3e nationale gevoetbald bij de vrouwen, terwijl de Super League stil lag. De Red Flames bereiden zich namelijk voor op de Algarve Cup.

In eerste nationale lijkt de titel stilaan voor Standard B te zijn. Ze wonnen van eerste achtervolger Zulte Waregem met duidelijke cijfers: 7-1. Daardoor staan ze nu negen punten voor in de stand op Essevee en Gent B.

De overwinning van de Rouchettes is ook goed nieuws voor de teams uit de Super League, die meer dan waarschijnlijk niet rechtstreeks zullen zakken. Op dit moment lijkt het een barrage te worden tussen Essevee en OH Leuven. Merkem miste de kans om te naderen op de top-3.

In tweede klasse blijft het wél spannend: zowel Melsele als Egem wonnen, waardoor de kloof in de stand een schamel puntje blijft. Derde nationale A blijft voor Maria-ter-Heide, al is de kloof kleiner geworden na een gelijkspel (1-1) tegen Gent C. Mechelen staat nu tweede op drie punten na een overtuigende overwinning. Sterrebeek won ook (5-0) en blijft zo leider in derde klasse B.

1e Klasse

2e Klasse

3e Klasse A

3e Klasse B

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties