Anderlecht kan als leider play-off 1 in bij de vrouwen: "Heist toch niet onderschatten"

Laura De Neve en Anaëlle Wiard blikken vooruit op Anderlecht - Heist

Anderlecht kan als leider play-off 1 in bij de vrouwen: "Heist toch niet onderschatten"
Foto: © Louis Evrard

Winnen in Heist en Anderlecht gaat minstens als co-leider play-off 1 in. De boodschap is dus duidelijk: de volle buit pakken in Heist op den Berg. "Maar we mogen hen niet onderschatten."

"We mogen Heist zeker niet onderschatten, want in de heenwedstrijd speelden we 0-0 tegen hen", geeft Laura De Neve toe. "Anderlecht staat helemaal bovenaan, dus mikken we op de dubbel dit seizoen. Alles is nog mogelijk, maar dan moeten we ook Heist kunnen kloppen."

De speelster van paars-wit en de Belgian Red Flames beseft dat het niet zomaar een gewonnen match is tegen Heist en dat doet ook Anaëlle Wiard niet. "We mogen de zogeheten kleintjes niet onderschatten. In play-off 1 komen we die niet tegen, maar nu punten laten liggen is geen optie."

"Die 0-0 uit de heenmatch betekent wel dat we nu zeker beducht zijn van hoe Heist speelt. Dat het voor ons soms makkelijker gaat tegen meer voetballende ploegen? Dat is zeker waar, dus op dat gebied zal play-off 1 misschien net een voordeel voor ons zijn. Maar door de deling van de punten wordt het nog heel spannend met zes belangrijke matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties