Ladies Genk worden nu echt KRC Genk Ladies

De Genk Ladies gaan vanaf volgend seizoen nauwer samenwerken met KRC Genk. Dat resulteert ook in een nieuwe naam: KRC Genk Ladies. "Het is een ambitieuze vrouwenploeg", is CEO Patrick Janssens in de wolken.

Voor de halve finales van de Beker van België bij de vrouwen werd uitgeweken naar het B-complex van Racing Genk. Meer dan 500 fans daagden toen op en dat heeft Racing Genk wakker gemaakt. Zij willen vanaf volgend seizoen een nog nauwere samenwerking op poten stellen.

Beide clubs blijven wel twee onafhankelijke verenigingen, elk verantwoordelijk voor hun eigen inkomsten en uitgaven. Maar op organisatorisch en communicatiegebied zal een en ander in overleg gebeuren. En Ladies Genk zal ook onder de naam KRC Genk Ladies verder gaan.

Actieve vereniging met een mooie werking -

Patrick Janssens

KRC Genk Ladies behoudt haar samenwerking met voetbalploeg Turkse Rangers, waar zowel de trainingen als de wedstrijden plaatsvinden. Maar: voor topmatchen kan er enkele keren per seizoen uitgeweken worden naar het B-complex van KRC Genk.

“Ladies Genk is een ambitieuze vrouwenploeg die meedoet voor de prijzen op het hoogste nationale niveau”, aldus CEO van KRC Genk Patrick Janssens. “Het is een actieve vereniging, met een mooie werking en een sterke Limburgse verankering. Zij verdienen dus een plaats in de KRC Genk familie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties