KV Mechelen Dames gevierd Achter de Kazerne

Het was alweer een mooi weekend voor de dames van KV Mechelen: zelf wonnen ze van Merelbeke, door de nederlaag van Maria-ter-Heide kwamen ze bovendien aan de leiding in het klassement. Dat hebben ze ook bij de mannenploeg van KV Mechelen ontdekt.

Daags nadien hadden de dames immers als deel van een teambuilding een uitstap naar KV Mechelen - Standard gepland, een wedstrijd die sowieso al een extra pigment kreeg door het sportieve belang én de extrasportieve perikelen.

Dat de huidige trainer van de KV Mechelen Dames net was overgekomen van de Luikenaars was nog een leuke extra! En hoewel de nadruk in het stadion zondag uiteraard vooral bij de mannen lag, werden ook de dames vocaal gevierd!

Kan enkel hopen dat Mechelen zo blijft groeien

Ook de hoofdsponsor van de KVM Dames, Kris Cordier van A+ Consulting, reageerde verrukt op de recente ontwikkelingen in de reeks: "Na de net gemiste promotie van vorig seizoen leek het de logica zelve dat het dit seizoen wel zou lukken. Een oude voetbalwijsheid zegt echter dat elke match moet gespeeld worden en na het sputterende seizoensbegin bleek dit meer dan ooit het geval."

"Ik ben dan ook opgelucht dat de tweede nationale een feit is, maar ik hoop nog wel op de titel als kers op de taart. Ik kan alleen maar hopen dat KV in de toekomst blijft groeien!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties