Twente Vrouwen lijden pijnlijke nederlaag

Twente werd de voorbije jaren een paar keer eindwinnaar in de BeNe League, dit jaar was de Nederlandse titel het doel. In de derby van Overijssel werd wel een pijnlijke nederlaag geleden.

In eigen huis werd verloren van PEC Zwolle, na een doelpunt in minuut 97 van de speelsters uit Zwolle werd het 1-2. Nochtans hadden de Tukkers daarvoor heel wat kansen gekregen: een afgekeurd doelpunt van Roord, een pegel van Jansen op de lat, ...

Lenie Onzia mocht halfweg de tweede helft invallen bij Twente, maar ook zij kon dus een nederlaag niet afwenden. Schepers werd uiteindelijk de matchwinnares.

In de stand loopt Ajax een puntje uit, de kloof is nu vijf punten. De Amsterdammers speelden 0-0 gelijk tegen PSV, dat zo op gelijke hoogte komt van Twente. Met nog zes speeldagen voor de boeg blijft het dus spannend.