AA Gent heeft ook bij de vrouwen kansen: "Dankzij play-offsysteem ligt alles open"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Nicky Evrard speelt vanaf vrijdagavond in play-off 1 met AA Gent

AA Gent heeft ook bij de vrouwen kansen: "Dankzij play-offsysteem ligt alles open"
Foto: © Jill Delsaux

AA Gent gaat als vierde play-off 1 in bij de vrouwen. In de Super League staat het op zes punten van leider Anderlecht, maar vrijdagavond kan het in Tubeke die kloof al halveren. "Dankzij de play-offs kan alles", klinkt het dan ook bij Gent.

De Gent Ladies bereiden zich voor op zes clashes met Standard, Lierse en Anderlecht. De Buffalo's zijn op enkele jaren tijd van een lelijk eendje in de BeNe League naar een mooie zwaan in de Super League gekomen.

En nu zit daar ook een verdiende vierde plaats bij als beloning. "Ons eerste doel was eigenlijk om gewoon play-off 1 te spelen. En dat is gelukt, al was het wel nog spannend tot het einde van de gewone competitie", geeft keepster en kapitein Nicky Evrard aan.

In de toppers liep het soms goed en soms iets minder, maar vooral tegen de lager gerangschikte teams liep het al eens mis. "We hebben stomme punten laten liggen tegen ploegen uit play-off 2, dus wie weet was een plaatsje hoger wel mogelijk."

Buffalo's zijn terug one team -

De vorm is er in ieder geval wel: "We hebben ons de laatste matchen goed herpakt, we wonnen zelfs in Standard en speelden goed mee tegen Anderlecht. De Buffalo's zijn terug one team!"

En dus liggen er ook voor Gent mogelijkheden in play-off 1: "Ik denk dat dankzij het play-offsysteem alles nog mogelijk is voor alle ploegen. Elke match moet gespeeld worden en alles kan voor ons", ziet Evrard het alvast zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties