#Flametime: Flames vertrokken, "Gewoon Engeland verslaan"

#Flametime: Flames vertrokken, "Gewoon Engeland verslaan"
Foto: © photonews

#Flametime. De komende jaren wordt het een niet mis te verstaan begrip in het voetbal. De weg naar het EK 2017 is ingezet (7 op 9), deze week zijn er twee belangrijke kwalificatiewedstrijden.

De duels in Engeland (8 april, Rotherham) en Estland (12 april, Leuven) worden opnieuw belangrijk voor de Belgian Red Flames op weg naar het EK 2017 in ons buurland Nederland.

Na het puntenverlies tegen Servië was het vertrouwen nog steeds groot: "Er is nog niets verloren, nu al beginnen rekenen is nergens voor nodig. Ook in de andere poules zijn er ploegen die punten laten liggen", aldus de bondscoach.

Boost op Algarve Cup

Tessa Wullaert was toen zeer strijdvaardig: "Dan moeten we gewoon Engeland eens kloppen, waarom zou dat niet lukken?" Het vertrouwen van de Flames zal de voorbije maand op de Algarve Cup zeker een boost hebben gekregen. Met name de manier waarop tegen Rusland werd gewonnen was erg mooi om zien.

De Flames zijn inmiddels vertrokken via de luchthaven van Zaventem richting Manchester. Later op de avond komen ze aan in Rotherham, waar ze vrijdagavond hun wedstrijd zullen afwerken om 19.55 uur plaatselijke tijd, 20.55 uur Belgische tijd dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws