Speelsters gezocht? Wij helpen jullie!

Speelsters gezocht? Wij helpen jullie!
Foto: © photonews

Dendermonde wil volgend jaar van start gaan met een damesvoetbalploeg. Maar het zoekt daarvoor nog speelsters. Wij brachten er een berichtje van en daardoor kregen we plots een spervuur aan verzoeken. Wij lijsten graag voor u op.

Dendermonde:

"Dendermonde wil een vrouwenploeg beginnen. Daarvoor zoeken we meisjes die interesse/motivatie hebben om mee te komen voetballen. De trainingen vallen op maandag en woensdag en de matchen zullen vrijdag of zaterdag zijn." Interesse om volgend seizoen in 3e provinciale aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Tamiris Lima.

Strijland Gooik:

Strijland Gooik staat momenteel in de buik van het peloton in derde klasse. Volgend seizoen zullen ze mogelijk in de nieuwe tweede klasse spelen, of in de eerste provinciale. Ook zij zouden in ieder geval graag hun kern uitbreiden. Interesse?

Neem dan contact op met Marc Stiens (0475/98 63 68)

Temse Femina:

Ook KSV Temse zoekt nog speelsters. Ze kunnen nog promoveren naar tweede provinciale en willen de kern uitbreiden. "Wij zijn een gezellige, zotte gemotiveerde bende die nog meer gemotiveerde speelsters zoekt die bereid zijn om vele winfie's te maken en uiteraard hun voetbaltalent willen showen op het veld of in het doel", klinkt het.

Interesse? Neem dan contact op met Patrick Claus (0498 46 44 78) of contacteer een van de speelsters voor een testtraining.

Koekelare:

Bij Koekelare willen ze ook nog wat meer ervaring in de ploeg brengen en daarom gaan ze ook daar op zoek naar extra spelers. De club doet het goed in tweede provinciale, maar wil doorgroeien.

Interesse? Neem dan contact op met Pieter Doom

BS Westhoek:

BS Westhoek uit tweede provinciale West-Vlaanderen zoekt dan weer een trainer voor hun team in Poperinge. Interesse om coach te worden van een ambitieuze club?

Neem dan contact op met Ludo Liefooghe (0475 46 66 68)

K Hechtel FC

Deze club zoekt ook nog speelsters om ons team volgend seizoen te versterken in 2e provinciale Limburg. Ervaring niet vereist, liefst vanaf 14 jaar.

Neem contact op met coach Robbie Jaeken (0499/73 07 23)

RFC Wetteren

Ook de nieuwe vrouwenafdeling van RFC Wetteren is nog op zoek naar enkele speelsters, een trainer werd ondertussen gevonden.

Neem contact op met Jasmien Vervaeke

KFC flandria Ravels

Zoekt nog een trainer voor volgend seizoen in 3e provinciale. Ook speelsters kunnen zich altijd melden.

Neem contact op met Marlies Van Bouwel

U ook in de kijker? Neem dan contact op met ons via vrouwen@voetbalkrant.com en wij nemen jouw bericht in ons overzicht op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties