Reactie Flame van de match: "Dat had ik niet meteen verwacht"

Flame van de match: "Dat had ik niet meteen verwacht"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wonnen met 6-0 van Estland en zetten zo een nieuwe stap naar het EK 2017 in Nederland. Laura Deloose werd na de match uitgeroepen tot Flame van de match. "Een beetje verrassend", vond de rechtsachter.

Veel verdedigend werk had Deloose niet op te knappen: "Neen, Estland was niet meteen het sterkste land waar we al tegen gespeeld hebben", probeerde ze het eufemistisch uit te leggen. "Maar ik heb mijn match wel gespeeld en ik kon een aantal keer mee oprukken naar voren."

Op een van haar goede voorzetten viel de 4-0 van De Caigny, maar met twee goals van die De Caigny en ook nog Tessa Wullaert - die een voet had in vier doelpunten - had Deloose niet verwacht uitgeroepen te worden tot Flame van de Match. "Zeker niet, het is een beetje vreemd."

"Maar ik ben wel blij dat ik eens zo'n erkenning krijg. Het is wel een teken dat het harde werk wel wat rendeert. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de drie punten. Nog drie matchen en dan naar het EK? Laat het ons maar match per match bekijken, maar het zou wel leuk zijn om die extra ervaring op te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties