Anderlecht kan morgen een prijs pakken ... bij de vrouwen: "We moeten onze kansen afmaken"

Laura Deloose staat voor een belangrijke bekerfinale met de vrouwen van Anderlecht

Anderlecht kan morgen een prijs pakken ... bij de vrouwen: "We moeten onze kansen afmaken"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht kan zondag een prijs pakken. Bij de vrouwen weliswaar, want de Anderlecht Vrouwen bekampen Lierse voor de Beker van België. De match gaat door in het Kuipje van Westerlo. "Voor ons is dat jammer genoeg vrij ver", klinkt het.

Zowel Lierse als Anderlecht hadden de voorbije week flink wat speelsters met interlandverplichtingen. Een ideale timing voor de bekerfinale was dat dan ook niet, al zaten beide teams in hetzelfde schuitje.

"Het zal dan ook een erg spannende finale worden", beseft Laura Deloose van Anderlecht. "Wij zijn goed bezig in de competitie, maar ook de Beker van België was altijd een doel voor ons."

Moeilijk voor de fans -

Een spannende finale? Dan hangt het van de kleine dingen af: "Het zal belangrijk zijn om onze kansen af te werken. En dat lukt bij ons vaak wel, dus dat is een mogelijke troef in die finale."

Lierse heeft wel lichtjes het thuisvoordeel: "Voor ons is Westerlo wel vrij ver. Dat maakt het moeilijk voor de fans om de overstap te maken, maar we zijn gemotiveerd om er sowieso het maximum uit te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties