Ook Merchtem is een prachtkampioen, topschutter maakte er al ... 50!

Ook Merchtem is een prachtkampioen, topschutter maakte er al ... 50!
Foto: © Sevil Oktem

De dames van Merchtem B zijn op weg naar een perfect parcours. Nog een zege zijn ze verwijderd van een 66 op 66. Een prachtverhaal, waar ook nog een vervolg kan aankomen.

De dames Merchtem B in de derde provinciale van het vrouwenvoetbal zijn op 1 speeldag van het einde al kampioen. Na een 63 op 63 en met een doelsaldo van 165-2 volgt er nog 1 wedstrijd om een perfect seizoen te volmaken.

Topscorer is Nathalie Vyt met voorlopig exact ... 50 doelpunten. "De ploeg werd pas dit seizoen opgericht om aan de grote interesse te voldoen en bestaat uit speelsters die uit het liefhebbersverbond komen, jeugdspeelstertjes, eerstejaars en speelsters die al 2-3 seizoenen bij ons speelden", klinkt het bij Merchtem.

En de sky is the limit bij de club: "Voor volgend seizoen zoeken we nog speelsters van alle niveaus en leeftijden om onze ploegen te versterken en mogelijk een C-ploeg op te richten." Maar eerst genieten van de titel van dit jaar natuurlijk.

Jouw (kampioenen)verhaal ook op onze site? Stuur een mailtje met informatie en een foto naar vrouwen@voetbalkrant.com en wie weet krijg jij ook een plaatsje bij ons!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties