Er is nog werk aan de winkel: vrouwenvoetbal krijgt aflevering op VTM, voetbalvrouwen volledige reeks

Er is nog werk aan de winkel: vrouwenvoetbal krijgt aflevering op VTM, voetbalvrouwen volledige reeks
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn momenteel erg goed bezig aan hun strijd richting het EK 2017 in Nederland. Binnenkort zal er ook een aflevering van een tv-programma aan hen worden gewijd. Maar deze week is er een ander programma dat op beginnen staat ...

Cathérine Moerkerke bracht onlangs een volledige week door in het spoor van de Belgian Red Flames. De resultaten van dat programma zal je binnen een maand te zien krijgen op VTM in een nieuw programma van de tv-maakster.

Erg leuk natuurlijk dat heel Vlaanderen zal mogen kennismaken met de Flames, die zo een groter publiek zullen aanspreken. In het belangrijke jaar 2016 - waarin de Flames geschiedenis kunnen schrijven mits kwalificatie voor het EK - kan dat enkel positief zijn.

Maar: ook anno 2016 blijven de voetbalvrouwen qua aandacht het vrouwenvoetbal naar de kroon steken. Katrin Kerkhofs - de vriendin van Dries Mertens - maakte namelijk een programma voor VIJF waarin ze op bezoek gaat bij andere Belgische WAG's. Een zesdelige reeks wordt het, met unieke portretten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties