Bij de vrouwen staat Anderlecht fier op kop: "Enige prijs die we nog kunnen pakken is de titel"

Bij de vrouwen staat Anderlecht fier op kop: "Enige prijs die we nog kunnen pakken is de titel"
Foto: © photonews

Bij de vrouwen doet Anderlecht het wonderwel. Met nog vijf wedstrijden voor de boeg in de play-offs staat het nog steeds op de eerste plaats. Tegen Lierse wil het revanche nemen voor de verloren bekerfinale.

Afgelopen zondag werd nog verloren in de bekerfinale, vrijdagavond staat er in de competitie alweer een nieuw duel tussen paars-wit en Lierse op het programma. "Natuurlijk wil je altijd een bekerfinale winnen, maar het kampioenschap is nog belangrijker."

"We wilden dit jaar een prijs pakken", aldus Marlies Verbruggen tegen Voetbalkrant.com. "De enige kans die we daartoe nog hebben is de titel pakken. Er zullen tegen Lierse wel wat revanchegevoelens zijn, dit kan een extra motivatie zijn voor ons om nu wel te winnen."

Titel is ook Champions League -

Marlies Verbruggen

Het recept van de bekerfinale was duidelijk: "En dus zullen wij nu zelf ook meer moeten willen winnen. We moeten iets steviger zijn in de duels en fris aan de aftrap verschenen."

Die frisheid kan nog het verschil maken: "Het worden sowieso nog spannende weken en de komende vijf matchen worden snel na elkaar gespeeld. Dus willen we er elke match staan. De titel? Dat is ook Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties