Strijd om promotie én degradatie barst in alle hevigheid los

Drie erg belangrijke duels staan er vandaag op het programma in de Super League. Zowel bovenaan als onderaan kunnen er stilaan belangrijke kloofjes ontstaan.

Bovenin wil Anderlecht maar wat graag revanche nemen voor de nederlaag in de bekerfinale tegen Lierse. Vijf dagen na die finale staat in Tubeke alweer een duel tussen paars-wit en Lierse op het programma. Anderlecht staat momenteel op kop in de competitie, Lierse volgt op drie punten als derde.

Benabid zal er bij paars-wit nog steeds niet bij zijn, zij is out tot het einde van het seizoen. Laura De Neve viel in de bekerfinale in en lijkt fit. Van puntenverlies kan ook Standard profiteren, zij staan momenteel tweede en moeten naar Gent - nooit een makkelijke verplaatsing. Daar is enkel Marie Schepers buiten strijd, verder beginnen de Buffalo's op volle sterkte.

In de degradatiepoule staat OH Leuven voor een erg belangrijk duel tegen Heist. Als de bezoekers zouden winnen, dan wordt de kloof tussen OHL en de voorlaatste plots zeven punten. Met nog vier speeldagen voor de boeg zou dat problematisch kunnen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties