Lierse kan nieuwe stap richting titel zetten: "Maar Gent ligt ons niet"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Lien Mermans wil met Lierse graag winnen van Gent

Lierse kan nieuwe stap richting titel zetten: "Maar Gent ligt ons niet"
Foto: © BeNe League/Jill Delsaux

Lierse won twee weken geleden de Beker van België, een week geleden wonnen ze een belangrijk duel om de titel in en tegen Anderlecht. Er komen nog vier spannende weken aan voor Lien Mermans en co.

"De overwinning in Anderlecht was een heel belangrijke", opende Mermans tegenover Voetbalkrant.com. "In het begin van de wedstrijd zat de grinta er niet helemaal in, maar gaandeweg de match vorderde kwamen we beter in de match."

"Of Anderlecht in het begin niet snediger was dan in de Bekerfinale? We moeten vooral naar onszelf kijken en onze eigen prestaties. We moesten hoog druk zetten en zoveel mogelijk in balbezit komen. Dat lukte en zo hebben we de match naar onze hand kunnen zetten."

Laat ons toch maar opletten van Gent -

Met de topper tussen Standard en Anderlecht in gedachten kan Lierse een goede zaak doen in het klassement: "Maar dan moeten we eerst en vooral winnen van Gent en die ploeg ligt ons niet echt", beseft Mermans. "Dus laat ons toch maar opletten."

Nog even herinneren: iedereen die vanavond in geel-zwart naar het stadion komt, mag gratis binnen. U kan het HIER nog eens helemaal nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties