Diverse clubs haken af voor Super League
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Diverse clubs haken af voor Super League
Foto: © Leo Stolck

De vrouwen van Zulte Waregem besloten eerder al om geen licentie aan te vragen voor de Super League. En dus kan de licentiestrijd openbreken. Al is er allerminst veel interesse.

Veel teams hebben wel degelijk de ambitie en de plannen om ooit naar de Super League te gaan, maar op dit moment is dat misschien nog niet opportuun. "Beter een jaartje wachten dan domme dingen doen", klonk het bij Zulte Waregem.

En die mening wordt door diverse andere teams gedeeld. Een team uit eerste nationale dat een licentie zou aanvragen maakt meteen kans op barragewedstrijden tegen het nummer 8 uit de Super League.

Weinig interesse

Zulte Waregem en Saint-Ghislain hebben aan onze redactie al formeel bevestigd geen licentie te zullen aanvragen, maar ook de meeste ploegen tussen het nummer 2 en 9 in de stand hebben informeel al uitgesproken nog geen interesse te hebben in de Super League.

En zo lijkt het seizoen 2016-2017 meer van hetzelfde te gaan bieden, op voorwaarde dat de acht ploegen uit de Super League wél hun licentie behalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e Klasse

Nieuwste reacties