In de kijker: Ladies De Haan, een club om een voorbeeld aan te nemen

De bloei van Ladies De Haan is een erg mooi verhaal. Sinds de fusie in 2013 is de ploeg op 2,5 seizoenen als een paddenstoel uit de lucht geschoten. En ook op andere fronten is de club goed mee.

Het moet gezegd: de opmars van Ladies De Haan is wel bijzonder. "De Ladies De Haan U13 zijn er afgelopen seizoen aan begonnen, meteen onze vierde ploeg Ladies in competitie, na de oprichting 2,5 jaar geleden", klinkt het trots bij de club. Er is ook een ploeg in 1e provinciale, 2e provinciale en een ploeg U16.

Een woordje uitleg bij de geschiedenis? De K.E. Girls De Haan zagen het levenslicht op 2 september 2010, op 19 april 2013 ging deze club samen met de al bestaande Ladies KSK Wenduine.

En ook op andere fronten is de club een voorbeeld voor vele andere teams. Zo hebben ze ondertussen hun volledige voorbereidingsprogramma met ons gedeeld. Wil u hen eens aan het werk zien? Dat kan hier:

Start trainingen: 12 juli
21 juli, 19u: Ladies De Haan vs Excelsior Mariakerke
30 juli, 17u: Ladies De Haan vs KFC Merelbeke
3 augustus, 20u: Ladies De Haan vs KSC Oostrozebeke

Wil u ook in de kijker geplaatst worden op onze site of het oefenprogramma of ander (transfer)nieuws van jouw club doorgeven? Stuur ons dan een mailtje via vrouwen@voetbalkrant.com en wij doen het nodige!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties