Die resultaten vallen mee ... Belgian Red Flames kunnen in Servië geschiedenis schrijven, want winst is plaatsing voor EK

Die resultaten vallen mee ... Belgian Red Flames kunnen in Servië geschiedenis schrijven, want winst is plaatsing voor EK
Foto: © Facebook.com/BelgianRedFlames

Het is nu definitief: de Belgian Red Flames kunnen zich op 15 september 2016 een plaatsje in de geschiedenis spelen. Zonder te spelen deden de Flames een erg goede zaak in deze midweekwedstrijden.

Om te beginnen: Servië verloor opnieuw met zware cijfers van Engeland (0-7) en kan zo nooit nog boven de 13 punten uitkomen in de groep van de Belgen.

De Flames zelf tellen er al 14. Dus: lager dan stek twee in de groep zullen ze niet meer vallen. En dus is het EK alvast een grote stap dichterbij.

Winst in Servië = geschiedenis

Nu nog bij de zes beste tweedes raken. Door het gelijkspel van Finland tegen Portugal (0-0) is ook dat een beetje dichterbij gekomen. Winst in Servië zal altijd volstaan om naar het EK te gaan.

Nu al zeker van dat EK zijn gastland Nederland en verder Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Engeland en Noorwegen. Daarmee zijn flink wat grote landen meteen geplaatst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties