In de kijker: Laura Deloose: "Shaggy maakt me wakker"
Redactie
| 0 reacties

Laura Deloose is de rechtsback van de Belgian Red Flames en Anderlecht

In de kijker: Laura Deloose: "Shaggy maakt me wakker"
Foto: © photonews

Laura Deloose heeft het voorbije seizoen bijzonder stappen vooruit gezet. De rechtsachter werd plots in de basis gedropt bij de Red Flames en deed het daar bijzonder wel. Als ze voor een match wil wakker worden, dan luistert ze naar ... Shaggy.

"Ik ben beginnen voetballen toen ik een jaar of 5 was en heb tot mijn 15e bij de jongens gespeeld. Via Oppuurs en Kontich ben ik bij Anderlecht terechtgekomen, de club waar ik altijd al fan van was", aldus Laura Deloose in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Wie mijn helden waren? Zetterberg en Boussoufa zag ik wel graag spelen, maar uiteindelijk was ik van alle spelers van paars-wit wel wat fan. Het was voor mij dan ook een grote eer om naar Anderlecht te mogen gaan, dat Frank Acheampong eens een match kwam aftrappen was erg leuk."

Meer wedstrijden op televisie graag -

Meer aandacht voor het vrouwenvoetbal? Graag. Maar hoe? "Er moeten gewoon matchen worden uitgezonden op televisie, zodat de mensen ons ook van thuis kunnen zien spelen. Dan gaan ze zeker nog kijken", meent Deloose. Zelf wil de flexibele verdedigster dan weer nog wat werken aan haar kopspel.

En hoe verloopt bij Deloose de voorbereiding op een wedstrijd? "Een beetje zoals bij vele andere speelsters: met muziek. Waar ik naar luister? Ik heb muziek nodig waar ik wakker van kan worden. Jason Derulo of zo, of Shaggy: een favoriet van me al jaren. Angel of It wasn't me zijn de nummers die ik het liefste van hem hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties