Ulrike De Frère nu echt in het spoor van Conté en Sylla

Ulrike De Frère nu echt in het spoor van Conté en Sylla

Ulrike De Frère leek op weg naar RSC Anderlecht. De speelster van SV Zulte-Waregem bereikte vorige week al een principeakkoord met de Brusselse club en tekende gisteren alsnog haar contract in het Constant Vanden Stockstadion.

Ulrike stond na een uitstekend seizoen bij Essevee in de belangstelling van heel wat binnenlandse ploegen en ook een Franse ploeg toonde verregaande interesse.

Na een paringsdans van twee jaar is er eindelijk een doorbraak gekomen in het dossier van Ulrike De Frère en RSC Anderlecht. De 17-jarige De Frère bereikte een akkoord met de verliezende bekerfinalist van dit seizoen. Donderdag tekende ze haar contract voor een seizoen.

Ulrike De Frère heeft met RSC Anderlecht haar geliefkoosde transfer beet. Ondanks de interesse van andere clubs maakte de Geraardsbergse flankaanvalster er nooit een geheim van een voorkeur te hebben voor de Brusselse club. Zij moet er de Franse internationale Pauline Crammer doen vergeten, toevallig ook haar voorgangster bij SV Zulte-Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws