Talenten van morgen: nieuwe zware opdoffer voor dit talent

Talenten van morgen: nieuwe zware opdoffer voor dit talent
Foto: © photonews

Zeer slecht nieuws betreffende een talentvol meisje, Talitha De Groote. De Red Flame U16 is jammer genoeg hervallen in haar knieblessure, die haar ook het afgelopen seizoen al maanden aan de kant hield.

Bij een vorige operatie werd de gescheurde meniscus gehecht en volgde een 7 maanden durende revalidatie, die aanvankelijk vlot verliep. Bij een ongelukkige val is nu echter de hechting opnieuw losgekomen.

Er is vochtophoping ontstaan rondom de geteisterde meniscus. "Thalitha moet reeds deze week opnieuw onder het mes. In eerste instantie gaat men de meniscus volledig uitkuisen, en proberen opnieuw te hechten", klinkt het in de entourage.

Bang afwachten

"Men is echter niet zeker of dat gaat lukken. Indien de meniscus moet verwijderd worden zou dat zeer slecht nieuws betekenen, want dan mag een lange voetbalcarrière uitgesloten worden."

"We duimen ervoor dat de nieuwe operatie succesvol zal verlopen, en dat Talitha, na opnieuw een lange revalidatieperiode, de draad terug zal kunnen oppakken! Hou de moed erin Talitha!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws