Elien Van Wynendaele: "Verwacht niet veel van Anderlecht, twijfels of Standard play-off 1 haalt"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Elien Van Wynendaele (Gent Ladies) voorspelt speeldag 1

Elien Van Wynendaele: "Verwacht niet veel van Anderlecht, twijfels of Standard play-off 1 haalt"
Foto: © photonews

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen.

Voor de eerste speeldag bijten we de spits af met Elien Van Wynendaele, die al enkele jaren het mooie weer maakt in de defensie van de Gent Ladies en ook geregeld opgeroepen wordt voor de Belgian Red Flames.

"Club en Gent zijn er volgens mij klaar voor en zullen gemotiveerd zijn om een goede start te maken ... Anderlecht is iets meer een vraagteken, want ze hebben volgens mij een minder talentrijke groep dan Gent en Brugge. Met hun nieuwe trainer zullen ze wel iets kunnen forceren en ze hebben op speeldag 1 een gemakkelijkere tegenstander dan Club en Gent", opent Van Wynendaele de debatten.

Ferrera is een goede coach, maar ... -

In play-off 1 ziet ze 1 verrassing: "Misschien wel Kortijk? Gent, Oostende, Club Brugge, Genk en Anderlecht zie ik het wel halen, maar bij Standard heb ik serieuze twijfels. Ferrera is een erg goede coach, maar hij kan het tekort aan kwaliteit niet zelf oplossen. Benieuwd wie het uiteindelijk zal halen, want het wordt een spannend seizoen."

Het dark horse is ook voor Van Wynendaele Eupen: "Misschien zijn zij wel de grootste verrassing als je het hele seizoen gaat bekijken. Nieuwkomers op het hoogste niveau kunnen ook altijd iets extra, dus opgelet voor hen."

De prono van Elien Van Wynendaele

Speeldag 1Elien Van Wynendaele
KV Mechelen - Club Brugge2
Moeskroen - Anderlecht2
Zulte Waregem - Eupen1
Charleroi - Waasland-Beveren1
STVV - Lokeren2
Westerlo - Standard2
KRC Genk - KV OostendeX
KV Kortrijk - AA Gent2

Doe jij beter dan Elien Van Wynendaele? Waag dan ook je kans via UNIBET en toont dat je een echte kenner bent. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig. Straks volgt nog de prono van Siebe Schryvers en die van onze redactie. Blijf ons dus op de voet volgen ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties