In de kijker: Maria-ter-Heide klaar voor nieuw seizoen

Maria-ter-Heide werd vorig jaar derde in derde klasse A, nu gaan ze over naar tweede nationale. En om zich optimaal klaar te stomen gaan ze ook dit seizoen op stage.

Vrijdag trekken zowel de A- als B-kern van Maria-ter-Heide richting Nadrin, waar ze logeren in het hotel 'Les Ondes' van sponsor Cronos. "Onze groep trekt voor de elfde keer op voorbereidingsstage en voor de derde keer is dit dorpje nabij Houffalize onze uitvalsbasis", klinkt het bij de club.

"Er wordt 4 dagen lang hard getraind op de velden van ES Winaloise en op zaterdag staat er een dubbele confrontatie met Sibret op het programma." Via de webstek gaat de ploeg meer informatie van hun stage delen met de wereld, altijd leuk.

Voor de elfde keer een voorbereidingsstage

Maria-ter-Heide bestaat sinds 2002 en steeg gaandeweg in het provinciale voetbal in Antwerpen. In 2010 stonden ze voor het eerst in eerste provinciale, enkele jaren later werden de poorten naar nationale geopend.

Vorig jaar eindigde het team derde in derde nationale A, voldoende om volgend seizoen uit te komen in tweede nationale - het derde niveau in België.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws