Laura De Neve van Anderlecht is duidelijk: "Als we nu de titel niet pakken, zal het nooit lukken"

Laura De Neve mikt op de titel met Anderlecht Vrouwen

Laura De Neve van Anderlecht is duidelijk: "Als we nu de titel niet pakken, zal het nooit lukken"
Foto: © Louis Evrard

Vorig seizoen stond Anderlecht voor de play-offs nog op plek 1, maar in de eindstrijd was het toch nog Standard die naar boven kwam drijven. "En ook dit jaar zal het een spannende strijd worden", beseffen ze bij paars-wit ook wel. Maar toch: het is misschien wel nu of nooit.

Lierse stopte, Standard zag heel wat speelsters vertrekken. Anderlecht lijkt nu echt wel over de sterkste kern te beschikken in de Super League. "Makkelijk zal het ook dit jaar niet worden, maar we moeten voor de prijzen gaan. Ik zie het alvast zitten, want we hebben een goede voorbereiding achter de rug", reageert Laura De Neve bij Voetbalkrant.com.

Laura De Neve: "Lola en Anaëlle zijn klaar om te knallen"

"In feite beseffen we ook wel dat het nu of nooit is: als we dit seizoen de titel niet pakken, dan zal het misschien nooit gebeuren. Maar de tegenstand is niet van de minste: Standard is altijd goed, Gent begint te draaien op routine en we mogen de andere teams ook niet afschrijven."

Zelf is Anderlecht ook wat aanvallende kwaliteit kwijt. "Het klopt dat we een aantal speelsters zijn kwijtgeraakt die in aanvallend opzicht hun waarde hadden voor onze ploeg", aldus nog De Neve. "Maar we hebben met onder anderen Lola Wajnblum en Anaëlle Wiard nog aanvalsters genoeg die dit seizoen kunnen knallen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties