Vaste fans van Genk mogen gratis naar match tegen Anderlecht, spanning troef in Super League

Vaste fans van Genk mogen gratis naar match tegen Anderlecht, spanning troef in Super League
Foto: © Jill Delsaux

We zijn stilaan klaar voor het tweede seizoen in de Super League. In het eerste seizoen kregen we door het systeem met play-offs een erg spannend einde, dat wordt dit jaar opnieuw anders. Vanavond opent het seizoen in Genk.

Zeven ploegen beginnen aan het nieuwe seizoen in de Super League. Dat is er eentje minder dan vorig jaar, waardoor alle teams vier keer tegen elkaar uitkomen zonder play-offs. Een formule die niet meteen doet watertanden, maar die wel de spanning tot op het einde kan garanderen.

De vrouwen van OH Leuven trekken naar Heist

Vanavond openen Genk en Anderlecht in SportinPark het seizoen. Opmerkelijke actie daarbij is dat de fans van de mannen van Genk die een abonnement hebben of een ticket kochten voor de Europese match tegen Zagreb ook meteen gratis binnenmogen bij de vrouwenmatch van vrijdagavond. Tegen paars-wit, dat is toch een affiche.

Zaterdag zijn er dan nog twee matchen die meteen zullen laten zien hoever de diverse teams staan. Gent gaat op bezoek bij Eva's Tienen en moet daar proberen de drie punten mee te nemen, terwijl OH Leuven bij Heist meteen kan laten zien hoeveel ze gegroeid zijn in vergelijking met vorig seizoen. Spanning verzekerd! Standard is bye op speeldag 1, zij spelen in de voorrondes van de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws