Standard vrouwen houden knap stand tegen Kroatische tegenstander

Na de 1-3 nederlaag tegen Minsk en de 11-0 overwinning tegen Dragon moest Standard tegen thuisploeg Osijek een mooi einde breien aan de voorrondes van de Champions League. En dat lukte al bij al degelijk tot goed.

Plaatsing voor de 1/16e finales van de Champions League was al niet meer mogelijk door de 6 op 6 van Minsk tegen Standard en Osijek, maar tegen de thuisploeg op dit minitoernooi wilde het zeker geen mal figuur slaan.

Dat deed het ook niet. Het kwam dan weliswaar op achterstand, maar het knokte zich terug in de wedstrijd en zorgde via Gorniak nog voor de gelijkmaker bij de rust.

In de tweede helft vielen geen doelpunten meer, waardoor Standard op doelsaldo tweede werd in de groep. Al maakte dat niet zoveel uit, voor Standard was de laatste match vooral een goede voorbereiding op de Super League. De Rouchettes komen daarin volgende week voor het eerst in actie tegen leider Gent.