Melsele is titelfavoriet, maar: "Het zal moeilijk worden, vergeet Club Brugge en Zwevezele niet"

Melsele is titelfavoriet, maar: "Het zal moeilijk worden, vergeet Club Brugge en Zwevezele niet"
Foto: © Sevil Oktem

Vorig jaar ging Melsele net niet over naar eerste nationale en dus lijken ze een van de absolute titelfavorieten. Toch wil men bij de club de druk afhouden: "Zwevezele en Club Brugge zijn de grote kanshebbers."

Karim Didi is zelf speler bij de mannen van Melsele, maar hij is ook de coach van de vrouwenploeg. Die beginnen dit weekend aan hun seizoen in tweede nationale.

"We gaan er natuurlijk alles aan doen om dit seizoen voor de titel gaan", aldus de coach. "Het zal voor ons moeilijker worden dan de andere ploegen omdat wij vorig jaar een heel goed seizoen gedraaid hebben en daarom nu ook de te kloppen ploeg zijn."

Karim Didi: "Natuurlijk gaan we dit seizoen voor de titel"

"Wij beseffen dat ook dat niks van zelf zal gaan en dat elke match gespeeld moet worden en dat we zeker niemand zullen onderschatten. Dat is ook de mentaliteit van deze groep

De club deed ook flink wat transfers:

IN

Charlotte Van Wynsberghe (Maria-Ter-Heide) Elke Van Driessche (Anderlecht), Jolien Dierickx (KSK Beveren), Axelle De Roeck (KSK Beveren), Joni Billen (Sinaai), Esther Buabadi (Sinaai - vanaf november speelgerechtigd)

OUT

Dinah Marchand (B-ploeg Melsele) Charlotte Verspeelt, Karen Janssens-Lens (KSK Beveren), Lies Delodder, Yara Van Gucht (Bosdam Beveren), Magalie van Vlierbergen (gestopt), Ilse Tindermans (gestopt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties